ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΠΜΣ

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, η υποδοχή των φοιτητών του Δι-ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στην Επιστήμη των Δεδομένων για το ακ. έτος 2024-2025.

Την παρουσίαση του προγράμματος σπουδών έκανε ο καθηγητής Σπύρος Σκιαδόπουλος, διευθυντής του ΔΠΜΣ, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους και τις ερευνητικές προοπτικές του μεταπτυχιακού.

Στη συνέχεια οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους καθηγητές για τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις καθώς και για τις δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα του Data Science.

Η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ γεύμα και συζητήσεις σε φιλικό κλίμα, αναδεικνύοντας τη σημασία της γνώσης και της έρευνας στο πεδίο της επιστήμης δεδομένων αλλά και της διά ζώσης επαφής.

Ευχόμαστε σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες καλή αρχή στο νέο μεταπτυχιακό τους ταξίδι στην Επιστήμη των Δεδομένων!